contact

Over mij

Deze website is gemaakt door mij, Lisette van Boheemen. Ik ben een montessorileerkracht sinds 2002 en werkte daarvoor als leerkracht in het Jenaplan- en Daltononderwijs. Ik heb gewerkt op verschillende Montessorischolen in Nederland en in Londen en ben zo enthousiast over Montessori dat ik deze website gemaakt heb. 

Bijdrage leveren

Al je bijdragen zijn van harte welkom. Als je werkjes stuurt, ontvang ik die het liefst in Word, omdat iedereen dan zelf veranderingen kan aanbrengen in taalgebruik of lettertype. Ook ontvang ik graag foto’s en beschrijvingen van werkjes. Aangezien ik zelf de meeste ervaring heb in de onderbouw, hoop ik speciaal op bijdragen voor de midden- en bovenbouw. Inmiddels is het 19 jaar geleden dat ik zelf de Montessori-opleiding deed. Heb je kritische vragen en opmerkingen omdat wat ik schrijf inmiddels veranderd is? Ik hoor het graag. 

 Kom je op de site een materiaal tegen waarvan jij de eigenaar bent en wil je niet dat het vertoond wordt? Of herken je jezelf of je kinderen op een foto? Stuur mij een e-mail en het wordt verwijderd.  

8ED4925D-0A45-46D6-AA38-6F6E210CB1E8

Contactformulier

Stuur een bericht met een vraag of opmerking.